Αναβάθμιση της εφαρμογής μας για την αποστολή των παραγγελιών σας και σημαντικές εκπτώσεις 15%, 20% και 25% ανά παραγγελία

Twenty-five percent off label

Η εταιρία μας στα πλαίσια της εξέλιξης και της βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της και των προϊόντων της, προχώρησε σε σημαντικές αλλαγές που αφορούν, τον τρόπο αποστολής των αρχείων σας αλλά και την τιμολογιακή μας πολιτική.

Οι αλλαγές αυτές θα ενεργοποιηθούν την Δευτέρα 9/3/2020.

Πιο συγκεκριμένα:

1. Σημαντικές εκπτώσεις ανάλογα με το ύψος της κάθε παραγγελίας.

Μπορείτε πλέον να λαμβάνετε σημαντικές εκπτώσεις ανά παραγγελία 15%, 20% και 25% επί του συνόλου της κάθε παραγγελίας και ανάλογα με το ύψος αυτής. Το ποσοστό της έκπτωσης που θα λάβετε υπολογίζεται κατ ευθείαν από το σύστημα και σας δίνεται η τελική τιμή πριν πατήσετε το κουμπί της καταχώρησης της παραγγελίας.

Untitled-1.jpg

2. Σαφείς πληροφορίες σε κάθε σελίδα προϊόντος με εικόνες κείμενα και τιμοκαταλόγους που επεξηγούν τα πάντα σ’εσάς.

Τοποθετήσαμε κείμενα, γραφικά και τιμοκαταλόγους με χρήσιμες και σαφείς πληροφορίες στην αρχική σελίδα κάθε προϊόντος που αφορούν το συγκεκριμένο προϊόν που θέλετε να παραγγείλετε.

Μπορείτε πλέον εύκολα σε κάθε σελίδα να βλέπετε τα σχέδια της κάθε σειράς, τα αξεσουάρ που την συνοδεύουν, τις εκπτώσεις που λαμβάνετε βάσει ύψους της κάθε παραγγελίας, τις τιμές των προϊόντων, αλλά και πίνακες υπολογισμού που συνδυάζουν albums, κουτιά και αξεσουάρ και σας δίνουν τελικές τιμές μετά την έκπτωση για να γνωρίζετε ακριβώς το κόστος πριν ξεκινήσετε να δώσετε κάποια παραγγελία. Σας παραθέτουμε σαν παράδειγμα μία τέτοια ενημερωτική σελίδα από τη σειρά Silver Line / iconNet collection / Evelinas.

3. Κατηγοριοποίηση εξώφυλλων σε 4 κατηγορίες τιμών βάσει δυσκολίας κατασκευής και κόστους υλικών.

4.jpg

Κατηγοριοποιήσαμε όλα μας τα albums σε 4 κατηγορίες τιμών που εξαρτώνται από τη δυσκολία κατασκευής του εξωφύλλου τους και τη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται στη κατασκευή αυτού.

Μέχρι τώρα ο υπολογισμός της τιμής ενός album δεν ήταν εύκολο να υπολογιστεί από την αρχή αφού κάποιες έξτρα επιλογές που ζητούσατε κατά την διάρκεια της παραγγελίας και πριν αυτή ολοκληρωθεί, όπως εκτύπωση λογοτύπου στο πίσω μέρος του εξωφύλλου ή εισαγωγή εκτυπώσιμου εσώφυλλου στο album και διάφορα άλλα έξτρα που τροποποιούσαν την αρχική τιμή, με αποτέλεσμα η τελική τιμή να εμφανίζεται στο τέλος πριν την τελική αποστολή.

Για να είναι σαφές από την αρχή της κάθε παραγγελίας το κόστος αυτής, καθιερώσαμε 4 κατηγορίες τιμών όπου η τιμή σε κάθε κατηγορία δεν αλλάζει και παραμένει σταθερή, αλλά και στην οποία κατηγορία γνωρίζετε πλέον όλες τις δυνατότητες που σας επιτρέπεται από το σύστημά μας να ζητήσετε σ αυτήν.

Οι 4 κατηγορίες εξώφυλλων που μεταβάλλουν το κόστος των albums είναι:

 1. Bronze line: είναι η πιο φθηνή κατηγορία albums.
 2. Silver line: η αμέσως επόμενη και λίγο πιο ακριβή κατηγορία.
 3. Gold line: η αμέσως επόμενη και λίγο πιο ακριβή.
 4. Platinum line: η πιο ακριβή κατηγορία albums.

Παραμετροποιημένα εξώφυλλα από εσάς και συλλογές iconNet σε κάθε κατηγορία

4.jpg

Σε κάθε κατηγορία τιμών από αυτές τις 4 θα βρείτε 2 επιλογές:

 • εξώφυλλα παραμετροποιημένα από εσάς: Είναι εξώφυλλα τα οποία μπορείτε να σχεδιάσετε μόνοι σας, να επιλέξετε εσείς το υλικό που θα βάλετε, την δερματίνη ή το ύφασμα, ή το ξύλο ή το μέταλλο ή το plexiglass , να επιλέξετε οι ίδιοι τι γραμματοσειρά θα χρησιμοποιήσετε , τι παράθυρο με εικόνα θέλετε να φτιάξετε και γενικότερα το σχεδιαστικό μέρος του εξωφύλλου είναι όλο στα δικά σας χέρια.
 • εξώφυλλα συλλογών iconNet : σ αυτή τη κατηγορία των εξώφυλλων δεν μπορείτε να ζητήσετε αλλαγές των σχεδίων ή των υλικών μας ή των γραμματοσειρών που έχουν χρησιμοποιηθεί αφού το σχεδιαστικό τους ανήκει εξ ολοκλήρου στο γραφιστικό τμήμα της εταιρίας και η αισθητική τους παραμένει σταθερή και χωρίς αλλαγές.

Σε κάθε κατηγορία τιμής, είτε το εξώφυλλο παραμετροποιείται από εσάς είτε ανήκει στο σχεδιαστικό τμήμα της εταιρίας η τιμή είναι η ίδια.

Πιο απλά στην κατηγορία εξώφυλλων Silver Line ας πούμε για παράδειγμα είτε παραγγείλετε από τα παραμετροποιημένα είτε παραγγείλετε από τη συλλογή iconNet η τιμές στη κατηγορία αυτή είναι ίδιες. Το ίδιο ισχύει σ όλες μας τις κατηγορίες.

Τι εξώφυλλα περιλαμβάνει η κάθε κατηγορία:

Bronze Line

Bronze Line / παραμετροποιημένα από εσάς:

 • πλαστικοποιημένη φωτογραφία ενιαίο εξώφυλλο
 • Photo Panel (πλαστικοποιημένη φωτογραφία μόνο εμπρός και δερματίνη ή ύφασμα στη ράχη και στο οπισθόφυλλο).
 • Photo Panel duo (πλαστικοποιημένη φωτογραφία εμπρός και πίσω και δερματίνη ή ύφασμα μόνο στη ράχη).
 • Δερματίνη ή ύφασμα χωρίς τίτλους ή λογότυπα στο πίσω μέρος.

 

5.jpg

Bronze line / Συλλογές iconnet:

δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμο προς το παρόν αλλά το σχεδιαστικό μας τμήμα σύντομα θα έχει μακέτες να σας δείξει.

Silver Line

Silver Line / παραμετροποιημένα από εσάς:

 • Δερματίνη ή ύφασμα με τίτλους στο εμπρός μέρος και λογότυπα στο πίσω μέρος , plexi-glass σε όλη την εμπρός επιφάνεια και μέταλλο χρυσό ή ασημί σ όλη την εμπρός επιφάνεια.

 

6.jpg

Silver Line / συλλογές iconnet:

 • evelinas collection (11 εξώφυλλα βάπτισης επενδυμένα με ύφασμα)
 • purity (6 εξώφυλλα βάπτισης με εξώφυλλο από plexiglass)
 • red passion (εξώφυλλο γάμου από plexiglass)
 • floral white (6 εξώφυλλα γάμου & βάπτισης από ξύλο βαμμένο σε λευκή πατίνα)
 • gold spark (εξώφυλλο γάμου από χρυσό μέταλλο )
 • 9 Μούσες (9 εξώφυλλα γάμου από ξύλο βαμμένο σε λευκή πατίνα).

 

7.jpg

Gold Line

Gold Line / παραμετροποιημένα από εσάς:

 • Δερματίνη ή ύφασμα με φωτογραφία σε παράθυρο στην μπροστά όψη και με τίτλους στο εμπρός μέρος και λογότυπα στο πίσω μέρος . Προσφέρονται 13 σχέδια για τοποθέτηση εικόνας στο εμπρός μέρος του εξωφύλλου και δυνατότητα εκτύπωσης ονομάτων και λογοτύπου σας.

 

8.jpg

Gold Line / συλλογές iconnet:

 • Tangram (7 γεωμετρικά σχέδια με παράθυρα στην εμπρός όψη του εξωφύλλου κατάλληλα και για γάμο και για βάπτιση).
 • Flores 2019 (6 εξώφυλλα γάμου-βάπτισης σε ξύλο με επένδυση δρυ και παράθυρα για τοποθέτηση εικόνας).
 • Flores 2020 (9 σχέδια γάμου βάπτισης σε συνδυασμό δερματίνης και ξύλου).

 

9.jpg

Platinum Line

 • κατηγορία εξώφυλλων που σχεδιάζεται και δεν είναι διαθέσιμη προς το παρόν.

 

Η νέα μας εφαρμογή σχεδιάστηκε με το σκεπτικό της ευκολίας του χρήστη και δεν θα σας πάρει παρά μόνο λίγα λεπτά για να την συνηθίσετε.

Η νέα μας τιμολογιακή μας πολιτική με τις εκπτώσεις θα σας βοηθήσει να γνωρίζετε εκ των προτέρων την έκπτωση που θα λάβετε σε περιπτώσεις παραγγελιών που το ύψος τους ξεπερνάει τα 200 ευρώ χωρίς να χρειάζεται να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας για την επίτευξη κάποιας καλύτερης τιμής. Το σύστημα μας κάνει αυτόματα τους υπολογισμούς και σας δίνει την έκπτωση που δικαιούστε απ ευθείας κατά την διάρκεια του ανεβάσματος αυτής στο σύστημα των παραγγελιών μας.

Εργαζόμαστε πάντα με το σκεπτικό όχι μόνο της αναβάθμισης των προϊόντων μας σε ότι αφορά την αισθητική τους αλλά και στο τομέα των τεχνολογιών που επιτρέπουν σε όλους μας  να μην γίνονται λάθη και χρονικές καθυστερήσεις στη συνεννόηση.

Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε με τη συνεργασία σας και σας υποσχόμαστε νέες εξαιρετικές ιδέες που αναβαθμίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε από κοινού μέσα από εσάς στην λιανική σας αγορά.