iconNet Collection

Η συλλογή “iconNet Collection” αποτελείται από εικαστικές προτάσεις εξωφύλλων με την επιμέλεια και την υπογραφή του δημιουργικού τμήματος της εταιρείας μας. Στόχος μας είναι η ανάδειξη της αισθητικής και του σωστού συνδυασμού των υλικών που πλαισιώνει τη φωτογραφική σας τέχνη. Η συλλογή αυτή ανανεώνεται συνεχώς με νέες προτάσεις, ιδανικές τόσο για γάμο όσο και για βάπτιση. Οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν για αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες, που με το ιδιαίτερο γούστο και την αισθητική τους μάς προσέφεραν κάτι πολύ ποιοτικό.

 


ΣΕΙΡΕΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ – ΠΑΙΔΙΚΟ

Οι σειρές αυτής της κατηγορίας προτείνονται ιδανικά για να πλαισιώσουν άλμπουμ βάπτισης. Ο σχεδιασμός τους είναι αποτέλεσμα σωστών και προσεκτικών συνδυασμών υλικών και υφών, φιλικά στο μάτι και την αφή και ανθεκτικά στον χρόνο.

EVELINA’S COLLECTION

Η καταξιωμένη φωτογράφος και διακοσμήτρια Εβελίνα Μπρουμεριώτη επιμελήθηκε και σχεδίασε τα εξώφυλλα της συλλογής αυτής. Έχοντας στο ιστορικό της πληθώρα βραβείων και διακρίσεων, η Εβελίνα συνεργάστηκε με το δημιουργικό τμήμα της iconNet και το αποτέλεσμα ενθουσίασε τους συνεργάτες μας. Τα σχέδια παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2019. Η θετική ανατροφοδότηση των συνεργατών μας απέδειξε πως ο συνδυασμός των συγκεκριμένων υλικών ήταν εύστοχος και το αποτέλεσμα ιδιαίτερα καλαίσθητο.

Δείτε παρακάτω τα σχέδια της σειράς, τα οποία διατίθενται σε συγκεκριμένα μεγέθη με ή χωρίς frame:

Star Pink
Star Sand
Star Blue
Vivid Blue Green
Vivid Pale
Vivid Red
Vivid Jungle Green
Spots Grey
Vivid White
Vivid Amber
Spots Pink

Έχετε την επιλογή να υπάρχει frame με ξύλο ή plexiglass στα μεγάλα μεγέθη (40×30, 36×27, 30×30).

Το κουτί του άλμπουμ

Για τα μεγάλα μεγέθη των άλμπουμ μποτείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κουτί από ξύλο λάκα και plexiglass ή κουτί επενδυμένο εξωτερικά με την ίδια δερματίνη του εξωφύλλου και εσωτερικά με το ίδιο ύφασμα του εξωφύλλου.

USB Sticks & Boxes

Χαριτωμένα κουτάκια επενδυμένα με το ίδιο ύφασμα του εξωφύλλου και το αντίστοιχο USB Stick, ολοκληρώνουν την σειρά αυτή!

Ευχαριστούμε πολύ την Εβελίνα για την πολύτιμη βοήθειά της!

Follow her on Facebook & Instagram and visit her website!

 


ΣΕΙΡΕΣ ΓΑΜΟΥ

Οι σειρές αυτής της κατηγορίας προτείνονται ιδανικά για να πλαισιώσουν άλμπουμ γάμου. Τα υλικά και οι υφές που έχουν επιλεχθεί στην κατηγορία αυτή συνθέτουν προϊόντα υψηλής αισθητικής. Οι προτάσεις μας αφορούν ολοκληρωμένες σειρές προϊόντων με συγκεκριμένα χαρακτηριαστικά στις επιλογές τους.

Red Passion

Το Red Passion εγγυάται το αισθητικό αποτέλεσμα, συνδυάζοντας εκτός από τα χρώματα (αισθησιακό κόκκινο και minimal ασπρόμαυρο) και δύο εξαιρετικά υλικά: το plexiglass με την δερματίνη. Όλο το εξώφυλλο αποτελείται από plexiglass και φωτογραφία σε ασπρόμαυρους τόνους με ράχη και οπισθόφυλλο από μαύρη δερματίνη.

Εσωτερικά του άλμπουμ, τοποθετείται λευκό ριζόχαρτο στο οποίο μπορείτε να εκτυπώσετε ονόματα, λογότυπα ή μια μικρή φωτγραφία.

Το κουτί του άλμπουμ

Το συνοδευτικό κουτί του άλμπουμ επενδύεται με την ίδια δερματίνη της ράχης και εσωτερικά με κόκκινη δερματίνη με την ίδια υφή. Στο εσωτερικό του τυπώνεται με βαθυτυπία το λογότυπό σας. 

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε ξύλινο κουτί με καπάκι από plexiglass, που αφήνει ορατό το εξώφυλλο του άλμπουμ.

Wish Book – USB Sticks & USB Box

Προσφέρετε τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς δημιουργώντας μια μοναδική σύνθεση που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη σας.

Floral White

Η ολοκληρωμένη πρόταση Floral White περιλαμβάνει το ψηφιακό άλμπουμ με ξύλινο εξώφυλλο σε λευκή πατίνα και εκτυπωμένο το στεφάνι της φωτογραφίας, έχοντας στο εσωτερινό του γραμμένα τα ονόματα του ζευγαριού. Η ράχη επενδύεται με το ύφασμα 623 και το οπισθόφυλλο είναι επίσης ξύλινο, με δυνατότητα εκτύπωσης του λογότυπού σας.

Το κουτί του άλμπουμ

Η σειρά πλαισιώνεται από το κουτί του άλμπουμ, για το οποίο έχετε δύο επιλογές: Ξύλινο κουτί με καπάκι και έγχρωμη εκτύπωση του στεφανιού και των ονομάτων ή κουτί από τη σειρά Imperial με λευκή λάκα ματ με καπάκι από plexiglass, που αφήνει ορατό το εξώφυλλο του άλμπουμ.

Pocket Album – Photobox & USB Stick

Συνοδευτικά μπορείτε να επιλέξετε κουτί για φωτογραφίες έως 13×18 με λευκό ξύλινο USB και δυνατότητα εκτύπωσης του ίδιου εικαστικού στο καπάκι του photobox. Το Pocket Album είναι ένα εξίσου πολύ καλαίσθητο συνοδευτικό προϊόν που περιλαμβάνει 18 φωτογραφίες σε offset εκτύπωση και ξύλινο εξώφυλλο.

 

Gold Spark


Το χρυσό μέταλλο στο εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο ενώνεται στη ράχη με το ύφασμα 5041. Διακοσμείται μπροστά με έγχρωμη εκτύπωση, ισορροπώντας την ψυχρότητα του χρυσού μετάλλου. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο εξώφυλλο εκλεπτυσμένης αισθητικής, που απευθύνεται σε ζευγάρια με έντονο το μοντέρνο γούστο.

 

 

Το κουτί του άλμπουμ 

 


Το άλμπουμ συνοδεύεται από ξύλινο κουτί επενδυμένο εξωτερικά με το ίδιο ύφασμα της ράχης και εσωτερικά με σκούρο μπλε ύφασμα. Διαφορετικά, μπορείτε να επιλέξετε ξύλινο κουτί με καπάκι από plexiglass από την νέα μας σειρά Imperial Collection.

Pocket Album – USB Box & Stick


Η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα που κυμαίνονται στις ίδιες χρωματικές αποχρώσεις, πλαισιώνοντας το βασικό προϊόν αρμονικά. Το εξώφυλλο του pocket album είναι επενδυμένο με το ύφασμα της ράχης του εξωφύλλου και έχει δυνατότητα εκτύπωσης ονομάτων ή λογοτύπων. Το εσωτερικό του περιλαμβάνει 18 κάθετες ή οριζόντιες φωτογραφίες σε offset εκτύπωση. 

Το σετ USB Box & Stick αποτελείται από δερμάτινο USB box με δυνατότητα ανάγλυφης εκτύπωσης ονομάτων στην επιφάνειά του. Το USB Stick είναι από plexiglass με χρυσό καπάκι inox.

 

BLACK VELVET 3D

Το μοναδικό Black Velvet 3D είναι εδώ! Η εκτύπωση των σαλονιών γίνεται σε μαύρο χαρτόνι με ασπρόμαυρη εκτύπωση. Το απότελεσμα είναι μια εκπληκτική μεταλλική εκτύπωση λόγω της ιδιαιτερότητας του μελανιού που χρησιμοποιείται. Ο προσεκτικός σχεδιασμός και η κατάλληλη επιλογή των φωτογραφιών είναι απαραίτητοι, για να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το αποτέλεσμα αυτής την πρωτότυπης εκτύπωσης.

Το άλμπουμ δημιουργείται στην ειδική διάσταση 32×32 και πλαισιώνεται από εξώφυλλο με συγκεκριμένες και πολύ ιδιαίτερες luxury δερματίνες.

Συνοδεύεται από κουτί της σειράς Imperial, με ξύλο βαμμένο λάκα και καπάκι από plexiglass, που αφήνει ορατό το εξώφυλλο του άλμπουμ.

Πρόκειται για μια ξεχωριστή πρόταση στην παρουσίαση του ψηφιακού άλμπουμ γάμου, που σίγουρα θα κινήσει το ενδιαφέρον και του πιο απαιτητικού πελάτη σας.

 

Δείτε και τα υπόλοιπα στην κατηγορία Εξώφυλλα