Βιβλία ευχών

0386-E

Τα βιβλία ευχών χρησιμοποιούνται ως γνωστόν στα μυστήρια για τη συλλογή ευχών από τους καλεσμένους. Δημιουργήστε δικά σας βιβλία ευχών και προτείνετέ τα στους πελάτες σας.

Χαρτιά εκτύπωσης και ενδόφυλλο χαρτόνι:

Εμείς σας διαθέτουμε 3 χαρτιά εκτύπωσης offset τα οποία χρησιμοποιούμε και στο offset album χωρίς χαρτόνι, ένα απαλό με ματ υφή, ένα με μία ελαφριά υφή που δημιουργεί την αίσθηση της δερματίνης και ένα με υφή καμβά. Και τα 3 χαρτιά λόγω της απαλότητάς τους αποδίδουν την αίσθηση των fine art χαρτιών χωρίς να είναι. Στα βιβλία ευχών τοποθετείται ενδιάμεσα στα σαλόνια ενδόφυλλο χαρτόνι.

Προτάσεις για το δημιουργικό τους:

Συνήθως περιλαμβάνουν φωτογραφίες του πελάτη με κενούς λευκούς χώρους κατάλληλους για γράψιμο χειρόγραφων κειμένων. Μπορείτε να βάλετε από 1 έως 3 εικόνες σε κάθε σαλόνι. Χρησιμοποιείστε είτε παλαιότερες φωτογραφίες των πελατών σας που θα σας φέρουν ή φωτογραφίστε τους και δημιουργήστε απλές μακέτες σε λευκό φόντο ή χρησιμοποιήστε αντί για λευκό φόντο ένα background σε απαλούς τόνους για να φαίνονται τα κείμενα που θα γράψουν οι καλεσμένοι.