Αποστολή άλμπουμ με το IconNet Designer

Μόλις πατήσετε το κουμπί «Αποστολή στην IconNet» στην εφαρμογή μας “IconNet Designer” και τελειώσει η αποστολή, θα ανοίξει το web browser που έχετε προεπιλεγμένο. Αν χρειάζεται, θα κάνετε log-in με τους κωδικούς σας. Μετά θα εμφανιστεί η οθόνη επιλογής προϊόντος:

Είναι πολύ σημαντικό πριν επιλέξετε το προϊόν που θέλετε, να εμφανίζεται το πράσινο κουτί παραπάνω, που γράφει «Λάβαμε στις … σαλόνια ΧΧ». Αυτό σημαίνει ότι μόλις επιλέξετε ένα προϊόν, τα σαλόνια που είχατε στείλει με το IconNet Designer θα συμπληρωθούν αυτόματα ως σαλόνια στο άλμπουμ σας.

Μόλις επιλέξετε κάποιο προϊόν, και προχωρήσετε στην επιλογή μεγέθους που θέλετε, μεταξύ των άλλων θα εμφανιστεί και το κουτί για την επιλογή των σαλονιών:

Τα σαλόνια θα είναι ήδη συμπληρωμένα με αυτά ακριβώς που δημιουργήσατε με το IconNet Designer. Αν πατήσετε να τα δείτε, θα μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι όλα είναι εκεί.

Παραπάνω μάλιστα η web εφαρμογή σας δίνει και μερικές εξτρά δυνατότητες:

  • Να αλλάξετε τη σειρά των σαλονιών ή και να διαγράψετε κάποια σαλόνια
  • Ή να προσθέσετε και άλλα σαλόνια από άλλο πρόγραμμα αν χρειάζεται, π.χ. από το Photoshop.

Να συμπληρώσουμε ότι τα σαλόνια από την τελευταία αποστολή είναι πάντα διαθέσιμα για να εισαχθούν σε νέα προϊόντα. Μπορείτε δηλαδή να ενεργοποιήσετε με τον τρόπο παραπάνω την αυτόματη εισαγωγή της τελευταίας αποστολής για οποιοδήποτε νέο προϊόν, σε πολλαπλά προϊόντα, σε παραλλαγές των προϊόντων αλλά και σε πολλές παραγγελίες!

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι έχετε σκοπό να δημιουργήσετε 2 άλμπουμ με 25 σαλόνια το καθένα. Τα 20 από αυτά τα σαλόνια είναι κοινά και στα δύο, όμως στο ένα υπάρχουν 5 διαφορετικά και στο άλλο πάλι 5 διαφορετικά. Θα μπορούσατε με το IconNet Designer να σχεδιάσετε ένα «άλμπουμ-πρότυπο» και με τα 30 σαλόνια, μία και μόνη φορά.

Στη συνέχεια αφού τα στείλετε, να εισαχθούν στο πρώτο προϊόν, και από την οθόνη προεπισκόπησης σαλονιών να διαγράψετε τα 5 καθώς και να διορθώσετε τη σειρά (με drag & drop).

Κατευθείαν μετά μπορείτε να εισάγετε το δεύτερο άλμπουμ και με την ίδια διαδικασία να διορθώσετε τα σαλόνια. Μπορείτε επιπλέον κάθε φορά να δημιουργείτε και επιπλέον σαλόνια σε άλλο πρόγραμμα (πχ στο Photoshop) και να τα συνδυάσετε και αυτά με το δημιουργικό.

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, αν δοκιμάσετε να ετοιμάσετε ένα νέο προσχέδιο παραγγελίας θα δείτε ότι τα σαλόνια που είχατε στείλει δεν θα εισαχθούν αυτόματα. Η οθόνη επιλογής προϊόντος θα είναι όπως παρακάτω:

Αν προχωρήσετε στην επιλογή προϊόντος με την οθόνη όπως παραπάνω, τότε τα σαλόνια δε θα εισαχθούν αυτόματα. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί αυτό ακριβώς να θέλετε, αν π.χ. δημιουργήσετε κάποιο νέο άλμπουμ με δικό σας δημιουργικό.

Αν όμως θέλετε τα σαλόνια από την τελευταία αποστολή του IconNet Designer να χρησιμοποιηθούν, τότε πατήστε το link “Εμφάνιση τελευταίας αποστολής» και η οθόνη θα δείχνει όπως στην πρώτη φωτογραφία. Θα χρειαστεί όμως να ακυρώσετε το τρέχον προσχέδιο παραγγελίας:

  • Πατήστε επιστροφή στο προσχέδιο παραγγελίας
  • Πατήστε το κουμπάκι «διαγραφή» δίπλα στο άλμπουμ που δεν έχουν μπει τα σαλόνια
  • Πατήστε «Προσθήκη νέου προϊόντος»
  • Πατήστε το link «Εμφάνιση τελευταίας αποστολής» και η οθόνη θα γίνει όπως η πρώτη φωτογραφία.

Έτσι θα μπουν και τα σαλόνια, και το εξώφυλλο αν πρόκειται για photo wrap (ενιαίο φωτογραφικό εξώφυλλο).

Δείτε και τα υπόλοιπα στην κατηγορία Help