Εξώφυλλα album χωρίς σώμα για δειγματισμό

Mπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε εξώφυλλο χωρίς σώμα album που χρειάζεστε για να δειγματίζετε στους πελάτες σας. Στη θέση του σώματος τοποθετείται ένα κομμάτι από φελιζόλ. Θα χρεωθείτε μόνον το εξώφυλλο και όχι ολόκληρο album. Διαθέτουμε πολλά και διαφορετικά είδη εξωφύλλων. Τα πιο φθηνά είναι τα ενιαία φωτογραφικά πλαστικοποιημένα εξώφυλλα. Τα πιο ακριβά είναι τα δίχρωμα με frames συν τίτλους και λογότυπα

Από τι εξαρτάται η τιμή ενός εξωφύλλου:

Το κόστος ενός εξωφύλλου μεταβάλλεται σύμφωνα με τις επιλογές προτίμησης.

Εάν επιλέξετε πχ ένα premioum ύφασμα και όχι ένα απλό ύφασμα αυτό ανεβάζει το κόστος του εξωφύλλου σας. Εάν επιλέξετε ανάγλυφη εκτύπωση ή έγχρωμη εκτύπωση αντί για σκέτο ύφασμα ή δερματίνη πάλι αυτό ανεβάζει το κόστος κατασκευής του. Εάν επιλέξετε δίχρωμο εξώφυλλο αντί για μονόχρωμο και αυτό έχει μία επιβάρυνση, όπως επίσης υπάρχει αύξηση κόστους εάν φτιάξετε εξώφυλλο με frame.

Κερδίστε 25% σε κάθε κατηγορία εξωφύλλου μία φορά το χρόνο:

Κάθε χρόνο δικαιούστε και μία επιπλέον έκπτωση 25% για κάθε μία κατηγορία και υποκατηγορία διαφορετικού εξωφύλλου που θέλετε να παραγγείλετε. Οι κατηγορίες και υποκατηγορίες είναι στο σύνολο τους 9 και είναι:

Τρία εξώφυλλα  στο πλαστικοποιημένο φωτογραφικό χαρτί
Α) ενιαίο
Β) φωτογραφία εμπρός και ύφασμα ή δερματίνη  πίσω και στη ράχη.
Γ) φωτογραφία εμπρός και πίσω και μόνο ύφασμα ή δερματίνη στη ράχη.

Ένα στο plexiglass μπροστά και ύφασμα ή δερματίνη πίσω και στη ράχη.

Δύο στο μονόχρωμο από ύφασμα ή δερματίνη.
Α) μονόχρωμο μόνο με τίτλους και λογότυπα.
Β) μονόχρωμο με frame συν τίτλους και λογότυπα.

Δύο στο δίχρωμο από ύφασμα ή δερματίνη.
Α) δίχρωμο μόνο με τίτλους και λογότυπα.
Β) δίχρωμο με frame συν τίτλους και λογότυπα.

Ένα στο ξύλινο.

Για κάθε ένα από αυτά τα 9 διαφορετικά εξώφυλλα δικαιούστε έκπτωση 25% μία φορά ετησίως. Μπορείτε ορισμένα από αυτά να τα παραγγείλετε με δερματίνη και ορισμένα με ύφασμα για να καλύψετε όλες τις περιπτώσεις στο δειγματισμό. Για να πάρετε την έκπτωση πρέπει να τα παραγγείλετε από το κουμπί του προγράμματός μας που αφορά τα δείγματα: