Πολιτική Επιστροφών

H iconNet – Ψηφιακή Επιλογή Α.Ε. στοχεύει στην ανώτατη ποιότητα των προϊόντων που παράγει για τους συνεργάτες της.

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβετε, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας λόγω φθοράς κατά την αποστολή του σε εσάς ή κατασκευαστικού ελαττώματος, έχετε το δικαίωμα να μας το επιστρέψετε, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και εμείς θα προχωρήσουμε σε επισκευή ή αντικατάστασή του.

Σε περιπτώσεις που έχει προκληθεί φθορά λόγω κακής χρήσης, αναλαμβάνουμε να διορθώσουμε το πρόβλημα, με χρέωση δική σας, αναλόγως της ζημιάς.

Ομοίως και σε περιπτώσεις που επιθυμείτε κάποια αλλαγή στο εσωτερικό ή εξωτερικό του άλμπουμ.

Παρακαλούμε να σημειωθεί ότι καθ’όλη την διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας, το προϊόν βρίσκεται υπό επίβλεψη έως την ολοκλήρωσή του, όπου και ελέγχεται διεξοδικά πριν το στάδιο της συσκευασίας και την αποστολή του σε εσάς.

Επίσης, δεν μπορεί να σταματήσει η παραγωγική διαδικασία μιας παραγγελίας από την στιγμή που έχει γίνει εκκίνηση της συγκεκριμένης εργασίας.

Σημαντικές σημειώσεις:

Όλα τα ψηφιακά άλμπουμ περνούν από χρωματικό έλεγχο, προτού τυπωθούν, με στόχο την καλύτερη χρωματική και τονική απόδοση.

Δεν επεμβαίνουμε σε:

  • Ορθογραφικά, γραμματικά και συντακτικά λάθη στα κείμενα και στα λογότυπα
  • Εικόνες χαμηλής ανάλυσης που μπορεί να εμφανίζονται θολές στην τελική εκτύπωση
  • Οποιαδήποτε σχεδιαστική – εικαστική επιλογή κάνατε (μέγεθος, διάταξη, χρώματα, ύφος, σειρά σαλονιών κτλ)

Πιθανότατα το χρωματικό αποτέλεσμα να διαφέρει από αυτό που βλέπετε στην δική σας οθόνη. Μπορείτε πριν την πρώτη παραγγελία, να μας στείλετε ένα τεστ και αναλόγως να δείτε την απόκλιση στην χρωματική απόδοση και την τονικότητα.