1011

Νέα σειρά εξωφύλλων σε ξύλο «9 Μούσες»

Η σειρά «9 Μούσες» της iconNet είναι εμπνευσμένη από ένα φυσικό υλικό με διαχρονικές εφαρμογές, όπως είναι το ξύλο. Τα άλμπουμ αναδεικνύονται με έτοιμες μακέτες και χρώμα από όμορφα υφάσματα και δερματίνες. Μια μοναδική εικαστική επιλογή για να προτείνετε στους πελάτες σας.          Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Ramus

Νέα σειρά εξωφύλλων σε φυσικό ξύλο «Flores»

Εικαστικές προτάσεις της iconNet που συνδυάζουν χάραξη σε ξύλο με ύφασμα ή δερματίνη. Η σειρά «Flores» της iconNet εμπνέεται από την Art Nouveau και το στυλ του Μοντερνισμού. Τα άλμπουμ της σειράς ξεχωρίζουν για το περίτεχνο αλλά κομψό ύφος και τα floral σχέδιά τους.  Αναδεικνύονται με την επιλογή του ξύλου και του plexiglass, ως υλικά […]

0386-E

Βιβλία ευχών

Τα βιβλία ευχών χρησιμοποιούνται ως γνωστόν στα μυστήρια για τη συλλογή ευχών από τους καλεσμένους. Δημιουργήστε δικά σας βιβλία ευχών και προτείνετέ τα στους πελάτες σας.

image007

Βιβλιοδεσία ψηφιακών albums με ενδόφυλλο χαρτόνι

Σήμερα, στην ελληνική φωτογραφική αγορά υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που κατασκευάζουν φωτογραφικά ψηφιακά albums. Ένα πολύ σημαντικό τμήμα της παραγωγής των συγκεκριμένων προϊόντων αφορά την βιβλιοδεσία του album.

001

Έκπτωση 25% σε όλα τα προϊόντα για δειγματισμό

Μπορείτε μια φορά το χρόνο, να παραγγείλετε 1 τεμάχιο από το κάθε είδος μας με έκπτωση 25% για δειγματισμό στους πελάτες σας. Για να παραγγείλετε κάποιο προϊόν με έκπτωση, προσθέστε το προϊόν στο προσχέδιο παραγγελίας. Είτε πριν την παραμετροποίησή του είτε μετά, ενεργοποιήστε την έκπτωση κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο πεδίο: Μόλις πατήσετε το πεδίο «Χρήση […]