H IconNet υποστηρικτής των Shape n’ Light Seminars

Shape&Light_008

Η IconNet ως υποστηρικτής των Shape n’ Light Seminars, έλαβε μέρος και φέτος με περίπτερο έξω από τους χώρους των σεμιναρίων, στο οποίο παρουσίασε όλες τις νέες προτάσεις της που αφορούν επαγγελματίες της εικόνας.

Ο σκοπός των προτάσεων αυτών είχαν στόχο να δείξουν στους φωτογράφους τόσο τα υλικά τα νέα σχέδια και τις υφές, όσο και τον τρόπο που μπορούν να τα συνδυάσουν για να παρουσιάσουν μια ολοκληρωμένη πρόταση στους πελάτες τους.

Οι νέες σειρές περιλαμβάνουν ολοκληρωμένες  προτάσεις με albums, κουτιά, usb sticks & usb boxes, κάδρα από ξύλο ή μέταλλο, pocket albums, εκτυπώσεις και διάφορα άλλα επαγγελματικά προϊόντα.

Οι επαγγελματίες συνεργάτες μας μπορούν  μέσω του site www.iconnet.gr, με εύκολα και απλά βήματα να επιλέξουν και να παραγγείλουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν.

 

Τα σεμινάρια παρουσιάστηκαν στο Helexpo στο Μαρούσι σε υπερσύγχρονες αίθουσες και διεξήχθησαν με απόλυτη επιτυχία τόσο σε θέμα οργάνωσης όσο και σε επίπεδο προσέλευσης. Οι ομιλητές ήταν καταξιωμένα πρόσωπα στον χώρο τις φωτογραφίας και του video  προσφέροντας ένα σημαντικό σύνολο γνώσεων δίνοντας έτσι ένα ολοκληρωμένο πακέτο εφοδίων για κάθε επαγγελματία που θέλει να ενημερώνεται και να γίνεται καλύτερος μέσα από τις νέες τάσεις, τις εφαρμογές και τις τεχνολογίες του σήμερα.