E-ALBUM
Προβάλει και διαφημίζει τη τέχνη σας!

Οι πελάτες, που σας επέλεξαν για τη φωτογράφισή τους, θα πιάσουν στα χέρια τους το εκτυπωμένο άλμπουμ και θα έχουν πλήρη εικόνα της τέχνης σας.

Τι γίνεται όμως με όλους αυτούς που παρευρέθηκαν στο μυστήριο εκείνη την ημέρα αλλά δεν θα δουν ποτέ τις φωτογραφίες που βγάλατε;

Μην μείνετε απλά και μόνο στην εκτύπωση του ψηφιακού άλμπουμ των πελατών σας!

Εκμεταλλευτείτε τις τεχνολογίες του e-album που χρησιμοποιεί το εργαστήριό μας και παρουσιάστε την τέχνη σας σε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, που σχετίζονται με τον πελάτη που αναλάβατε τη φωτογράφισή του.

Τι είναι το e–album;

Για κάθε άλμπουμ που καταχωρείτε στο σύστημα παραγγελιών της iconNet, δημιουργείται αυτόματα από την εταιρεία μας και το e-album της συγκεκριμένης παραγγελίας(το ψηφιακό album σε ηλεκτρονική μορφή). Ο χρήστης μπορεί χρησιμοποιώντας το mouse ή τα βελάκια, να αλλάζει σελίδες
και να δει το εξώφυλλο και όλα τα σαλόνια του ψηφιακού άλμπουμ που θα εκτυπωθεί.

Το e-album σάς το προσφέρουμε εντελώς δωρεάν για κάθε παραγγελία άλμπουμ που αποστέλλετε στο εργαστήριό μας.

Δείτε δείγμα (από άλμπουμ 30×30)
Δείτε δείγμα (από άλμπουμ 40×30)

Πού μπορεί να χρησιμεύσει το e-album;

1. Διαφήμιση της δουλειάς σας στον ευρύτερο κοινωνικό κύκλο των πελατών σας που φωτογραφίσατε!

Δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη σας να δείξει σε ψηφιακή μορφή το τελικό άλμπουμ του γάμου ή της βάπτισης σε εκατοντάδες συγγενείς, φίλους και γνωστούς, που μπορεί να παρευρέθηκαν ή όχι στο μυστήριο, αλλά θα ήταν αδύνατο να το δουν εκτυπωμένο, αφού η εκτύπωσή του θα γίνει
μεταχρονολογημένα από το μυστήριο.

Για εσάς τον επαγγελματία φωτογράφο, αποτελεί προβολή της επιχείρησής σας σε ανθρώπους που είναι φίλοι των πελατών σας στα social media, καθώς υποστηρίζεται η δυνατότητα like και share στο Facebook και που θα ήταν αδύνατο να σας γνωρίσουν διαφορετικά.

Όλοι αυτοί που θα λάβουν το e-album θα δουν επίσης στο κάτω μέρος του e-album τη δική σας επωνυμία αφού υπάρχει η δυνατότητα παραμετροποίησης της σελίδας αυτής με τα δικά σας λογότυπα και με δικό σας φόντο προβολής.

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ;

Επισυνάπτετε σε e-mail ή σε προσωπικό μήνυμα στο Facebook το link του e-album και συνεννοείστε με τον πελάτη σας για το εάν επιθυμεί τη προβολή του στα social media.

2. Για έγκριση μακέτας πριν την τελική παραγγελία

Διευκολύνει εξαιρετικά τον δειγματισμό της μακέτας του άλμπουμ στον πελάτη σας κατά τη διαδικασία σχεδίασής του, πριν ακόμα στείλετε την παραγγελία για εκτύπωση.

Για κάθε αλλαγή στον επανασχεδιασμό που θα κάνετε , ζητήστε από τον πελάτη σας να πατήσει Reload ή F5 για να φανεί άμεσα η αλλαγή και στον ίδιο.

Οδηγίες δημιουργίας του e–album

Κατά τη διάρκεια ετοιμασίας της παραγγελίας σας, δηλαδή από το προσχέδιο παραγγελίας, πριν ακόμη πατήσετε το κουμπί της αποστολής, θα παρατηρήσετε ότι ανά πάσα στιγμή, μπορείτε να δείτε το e-album πατώντας εδώ:

Αυτό αμέσως ανοίγει σε νέο παράθυρο e-album, όπως έχει διαμορφωθεί εκείνη τη στιγμή. Σημειώνεται ότι κάθε αλλαγή στις παραμέτρους του προσχεδίου παραγγελίας αλλάζει αμέσως και το e-album, π.χ. αν αλλάξετε εξώφυλλο ή προσθαφαιρέσετε σαλόνια κ.λπ. Απλά πατήστε Reload (το κουμπί F5) στο παράθυρο με το e-album, ή ξαναπατήστε το link παραπάνω.

Προσοχή!

Στην IconNet θεωρούμε την προστασία προσωπικών δεδομένων εξαιρετικής σημασίας και μετά τις οδηγίες της ευρωπαϊκής ένωσης πρέπει να τηρούμε τους κανόνες!

Το link που «ανοίγει» αρχικά θα λειτουργεί μόνο σε εσάς που είστε συνεργάτης μας και αν το στείλετε σε τρίτο πρόσωπο δεν θα δουλεύει.

Για να ενεργοποιηθεί, ώστε να δουλεύει σε όποιον έχει αυτό το link, θα πρέπει πρώτα να πατήσετε στο καλάθι αγορών την «ενεργοποίηση» (δεν είναι ανάγκη να ολοκληρώσετε την παραγγελία για να το κάνετε αυτό).

Μόλις αποδεχτείτε τους όρους, τότε μπορείτε να κάνετε copy–paste το URL του e-album, π.χ. http://www.ealbum.gr/6LHZ-56X7-1 και να το στείλετε στον πελάτη σας.

Επισημαίνουμε ότι από το καλάθι αγορών μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε κάποιο e-album ακόμα και μετά την παραγγελία, οποιαδήποτε στιγμή μελλοντικά.

Αν το απενεργοποιήσετε, το e-album θα σταματήσει να δουλεύει σε όποιον έχει το link.

Παραμετροποίηση σελίδας e–album με το λογότυπό σας

Η εταιρεία «iconNet» δεν «εμφανίζεται» πουθενά στους αποδέκτες. Διαφημιζόμενος είναι ο επαγγελματίας φωτογράφος συνεργάτης της iconNet, που έκανε τη φωτογράφιση στους πελάτες του.

Μπορείτε επίσης να παραμετροποιήσετε την παρουσίασή σας στο e-album προσθέτοντας στη σελίδα το λογότυπό σας και link που θα ανακατευθύνει τους θεατές του e-album στο site σας ή στη σελίδα σας στο facebook έτσι ώστε τα e-albums να εμφανίζονται στους αποδέκτες τους ως δική σας υπηρεσία.

Μπορείτε να δείτε τις οδηγίες παραμετροποίησης του e-album πατώντας εδώ.

Στην πράξη το e-album είναι μια μοναδική ηλεκτρονική διεύθυνση στο Internet που ξεκινά με www.ealbum.gr και που διαφημίζει αποκλειστικά τον φωτογράφο που το σχεδίασε.

Μπορείτε επιπλέον να βάλετε στο e-album το link του site σας ή της σελίδας σας στο facebook, έτσι ώστε όποιος το πατάει να συνδέεται απευθείας μαζί σας για μία πιθανή μελλοντική συνεργασία.

Υπάρχει ακόμη η δυνατότητα κοινοποίησης, σχολίων και like από τους χρήστες επισκέπτες.

Δείτε και τα υπόλοιπα στην κατηγορία Help